'

Sep 30
DE WIJK - Een aantal bewoners in de Wijk vraagt zich al geruime tijd af waar de krant toch blijft? Waren ze jaren gewend op dinsdag het huis-aan-huis-blad 'de Meppeler Courant' op de deurmat aan te treffen, blijkt deze krant inmiddels vaker niet dan wel thuis bezorgd te worden.

Ga door met lezen van "Gewijzigd bezorgbeleid van huis-aan-huisblad Meppeler Courant? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
REGIO - Het wordt weer winter: koud en guur. Dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie. Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie’ doen vanzelfsprekend.


Archief: Tonie Mulder, voorzitter Voedselbank Meppel, neemt de in De Wolden ingezamelde DE-punten in ontvangst van Henk Vrijhof, voorzitter Diaconaal Verband De Wolden.

Ga door met lezen van "Spaar Douwe Egberts punten voor de Voedselbank."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
DE WOLDEN - Minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge hebben maandagavond 28 september nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen.

Ga door met lezen van "Sportkantines dicht vanwege corona"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
RUINERWOLD - Onder toeziend oog van spelers, staf en pers werd er op het eigen kunstgrasveld om 19.45 uur afgetrapt. De basis bestond uit de volgende 11 mannen: Fijnheer; Van dijk, De Boer, L. Gol en Van Eldik; Jansen, S. Hogenhorst en Nijmeijer; Buld, Knipmeijer en Loof. Ruinerwold had het goede gevoel van zondag, wat ook voor IJhorst gold. De gasten haalden namelijk de volle buit in de eerste 2 competitiewedstrijden.

Ga door met lezen van "Ruinerwold wint oefenwedstrijd van IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 30
DE WIJK - Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Daarom investeert Rabobank met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, een deel van de winst in lokale verenigingen en stichtingen, omdat verenigingen erg waardevol zijn voor ons land. L.T.V. Voorwijk uit de Wijk doet dit jaar mee!Ga door met lezen van "Rabo ClubSupport - Steun LTV Voorwijk!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
RUINERWOLD - Een niet meer weg te denken traditie: op de eerste zaterdag van oktober (3 oktober) vindt weer de unieke perenpluk plaats aan de 7 km lange perenbomenweg in Ruinerwold. Het is onderdeel van het Stoofperenfeest met diverse activiteiten op verschillende boerenerven langs deze weg.

Bekende taferelen tijdens de Perenpluk. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Veiling perenbomen én antiek en curiosa bij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DRENTHE - Herenmode Piet Koopmans & Zn. in Meppel mag zich voortaan hofleverancier noemen. Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma reikte vrijdag 25 september 2020 het predicaat uit met het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Ga door met lezen van "Herenmode Piet Koopmans & Zn. tiende hofleverancier in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
DE WIJK - Op woensdag 30 september aanstaande, om 20.00uur bij Sportcafé Atlas, houdt de Wijker Gymnastiek Vereniging haar jaarvergadering. Het bestuur nodigt belangstellenden hierbij van harte uit. In verband met de corona maatregelen is de jaarvergadering dit jaar later dan u van ons gewend bent. Het spreekt voor zich dat wij hierbij de corona maatregelen in acht nemen. De agenda en de notulen van de vorige jaarvergadering zijn te vinden op www.wgvdewijk.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 29
RUINERWOLD - Beste klanten, Helaas lopen de besmettingen van het coronavirus weer op. Daarom willen we u vragen om weer extra voorzichtig te zijn. Uit informatie van de GGD, ANKO en de kamer van koophandel blijkt dat als wij onze salon 10 dagen zouden moeten sluiten wij geen financiële bijstand krijgen.

Ga door met lezen van "Oproep gezamelijke kappers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
STAPHORST - Op woensdag 7 oktober is er in de Week tegen eenzaamheid een thema-avond met een speciaal en kwetsbaar thema over suïcide/zelfdoding en wat je kunt doen om dat te voorkomen.

Ga door met lezen van "“Vraag maar” over zelfdoding"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
ZUIDWOLDE - Op woensdag 30 september 2020 is het echtpaar Kempenaar-Hulzinga 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar, namens het gemeentebestuur, op woensdag 30 september 2020. Het echtpaar viert het jubileum in hun woning in Zuidwolde

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
REGIO - Dat samen eten gezellig is en verbindt weten we allemaal. Aandacht voor elkaar is belangrijk. Tijdens de week tegen Eenzaamheid start het project “Samen aan tafel”, van 1-8 oktober en wordt er coronaproof verbinding gezocht aan tafel in Staphorst.

Ga door met lezen van "Samen aan tafel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
DE WIJK - Op zondag 27 september speelde het orkest van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo voor het eerst sinds maanden weer in volle bezetting. Om voldoende afstand tussen de muzikanten te waarborgen, speelde het orkest ruim opgezet in Sporthal de Slenken in De Wijk. ’s Ochtends werd er gerepeteerd en ’s middags vonden twee gratis miniconcerten plaats voor publiek. Concerten met de toepasselijke titel: Apollo Back on Stage.

Ga door met lezen van "Geslaagd coronaproof concert van Apollo "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 28
RUINERWOLD - Na het prima gelijke spel thuis tegen Schoonbeek was Ruinerwold zondag vastberaden om door te pakken: winnen van DSC ‘65.

Ga door met lezen van "Ruinerwold komt op stoom in Dalerveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
RUINERWOLD - Afgelopen zondag moest het vlaggenschip van KIOS aantreden tegen Wez Handich. Een zeer bekende tegenstander voor KIOS. Elk seizoen, zowel zaal als veld komen deze ploegen elkaar tegen.

Ga door met lezen van "Goede overwinning KIOS, ondanks veel gemiste kansen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
ZUIDWOLDE - De koersbalclub in Zuidwolde, wekelijks actief in ontmoetingscentrum De Boerhoorn, heeft plek voor nieuwe deelnemers. Ze nodigt belangstellenden uit De Wolden graag uit om een keer vrijblijvend mee te doen. De huidige groep speelt al enkele jaren wekelijks op de donderdagmiddag. Met elkaar actief bezig zijn en gezellige ontmoetingen staan voorop.

Foto: Elli Kuik

Ga door met lezen van "Kennismaken met koersbal in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 27
IJHORST - Op maandag 5 oktober organiseert Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” een ledenavond in café ‘Spoorzicht’ aan de Gemeenteweg 171 in Staphorst, aanvang 20.00.

Ga door met lezen van "Informatieavond in Spoorzicht "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WIJK - De rommelmarkt 'Wiekers ruumt op' is een groot succes geworden. Maar liefst 85 deelnemers deden mee aan dit initiatief van Sjanine, Gonda en Tanja. De bedoeling was dat iedere deelnemers de spullen bij zijn of haar huis verkocht. Volgens organisator Sjanine was het bovenverwachting. 'We hadden op iets van vijftig gerekend, dus we zijn super tevreden. Bedoeling is om dit in het voorjaar nog een keer te doen. Alles gebeurde volgens de RVIM Richtlijnen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
STAPHORST - Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 1 t/m 8 oktober is er een speciale avond op donderdag 1 oktober rondom Autisme georganiseerd.

Ga door met lezen van "Het Autisme Belevings-Circuit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 26
DE WOLDEN - Oktober Kindermaand wordt ook in 2020 georganiseerd. Met aanpassingen en de nodige maatregelen vanwege het coronavirus, organiseren 95 instellingen in Drenthe deze maand ruim 270 activiteiten voor kinderen en hun ouders.


Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 7, totaal 126 artikelen)