'

Sep 1
DE WIJK - Het was dinsdag 1 september een heugelijke dag voor Katrienus Bennink (84) en Marie Bennink Kiers (80) Beide echtelieden stapten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. Burgemeester de Groot kwam het diamanten bruidspaar daarom persoonlijk feliciteren met een bos bloemen.

Ga door met lezen van "Echtpaar Bennink Kiers 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
DE WOLDEN - Vanaf maandag 7 september starten de BoekStartuurtjes weer. In de bibliotheken van De Wolden kunnen ouders met hun dreumes naar het gezellige en interactieve voorleesuurtje.

Kees opmeer

Ga door met lezen van "BoekStartuurtjes weer van start - dreumesen houden van lezen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
HOOGEVEEN - Op zaterdag 19 september vindt Demolition Day, dé dag van de sloop, plaats. Dit jaar laat Bork de activiteiten zien die bij de sloop en revitalisatie van het Alfa-college aan de Voltastaat in Hoogeveen uitgevoerd worden. Naast het slopen staan deze dag ook circulair bouwen en opleidingsmogelijkheden voor de jeugd centraal.

Ga door met lezen van "Bork in actie tijdens Demolition Day"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
IJHORST - Ooit een concert bijgewoond op een maandagmiddag? Kom naar de opening van een nieuwe reeks koffieconcerten van pianist Wouter Harbers op maandagmiddag 14 september. Samen met cellist Csaba Erdös trakteert hij je graag op prachtige muziek van Bach, in de prachtige Dorpskerk te IJhorst.

Ga door met lezen van "Koffieconcert op maandagmiddag!"

Geplaatst door B S

Tweet This!