'

Sep 3
‘Huus voor Sport & Cultuur Zuidwolde’

ZUIDWOLDE
- Het college stelt de gemeenteraad voor een nieuw multifunctioneel centrum in Zuidwolde te bouwen. De gemeenteraad heeft het college in 2017 gevraagd te onderzoeken of een multifunctionele accommodatie in Zuidwolde gerealiseerd kan worden. De totale projectkosten voor de realisatie van het Huus voor Sport en Cultuur zijn veertien miljoen euro, zo blijkt uit verdiepend onderzoek uitgevoerd door ICS adviseurs.Ga door met lezen van "College wil definitief nieuw multifunctioneel centrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
DE WIJK - De jubileum toerrit van de Antrappers stond eerst gepland op dinsdag 14 april, maar wordt nu verreden op dinsdag 8 september. Dit om aandacht te geven aan ons 40-jarig jubileum. Zowel Toer- als OTR motoren kunnen deelnemen aan deze activiteit. Door De Wijk, IJhorst en Koekange (hier komen de meeste leden vandaan), rijden beide clubjes mee en nadien zullen zij elk hun route vervolgen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jubileum toerrit en afterparty voor alle leden + aanhang"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
ZUIDWOLDE - In opdracht van het college van B&W start Bloemert Wegenbouw BV uit Meppel deze week met de aanleg van drie wandelpaden en het plegen van onderhoud aan vier wandelpaden.

Ga door met lezen van "Aanleg en onderhoud wandelpaden in Zuidwolde "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
DE WIJK - Toeval of niet, op zaterdag 3 september 1960, de trouwdag van Lukas Lubberink (83) en Femmy Lubberink-Nijsingh (82) was het slecht weer. Het feest was er echter niet minder om die dag. Nu zestig jaar later op donderdag 3 september 2020 is het wederom een regenachtige dag. Maar een groot feest zit er niet in vanwege Corona. ‘ Wel jammer, maar er zijn ergere dingen!’.Ook burgemeester de Groot kwam langs om de felicitaties over te brengen. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Lubberink-Nijsingh 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
DE WOLDEN - De Wolden heeft dit jaar een bijzondere editie van Open Monumentendag. Videomaker Martijn van Hese neemt de kijker mee in het verhaal van tien monumenten. De korte video’s geven een bijzonder inkijkje in de gebouwen. En daar hoef je je huis niet voor uit.

Dit jaar gaat monumentendag Digitaal. Foto: Dienke Dorland

Ga door met lezen van "Open Monumentendag gaat digitaal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
DE WOLDEN - Met Buurtbemiddeling kunnen conflicten tussen buren op een laagdrempelige manier aangepakt worden. Buurtbemiddeling is een landelijk georganiseerd project. Het is een methode die helpt bij gedoe met de buren. Het gaat niet altijd om ruzie, maar om situaties waar beide partijen onderling niet uitkomen. Denkt u dat Buurtbemiddeling u kan helpen, neem dan contact op met Buurtteam De Wolden.
buurtteam@dewolden.nl - 0528 37 86 86

Geplaatst door B S

Tweet This!