'

Sep 5
ZUIDWOLDE - Vanaf 6 september kunnen de zondagse kerkdiensten van de Hervormde Gemeente Zuidwolde weer fysiek in het kerkgebouw bijgewoond worden. Door de coronasituatie was de kerk vanaf half maart voor kerkdiensten en andere activiteiten gesloten. Met een zorgvuldig voorbereid gebruiksplan ziet de kerkenraad een verantwoorde kerkgang met vertrouwen tegemoet.
Ga door met lezen van "Bijwonen kerkdiensten Hervormde Gemeente Zuidwolde weer mogelijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - Op de Hessenweg in De Wijk is een automobilist van de weg geraakte en tegen een boom tot stilstand gekomen. De brandweer, ambulancezorg en het mobiel medisch team werden ingezet voor hulpverlening. De twee inzittenden werden per ambulance gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Video Meternieuws

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - Het hofje aan de Wiltenweg in De Wijk heeft een flinke gedaantewisseling ondergaan. Op initiatief van de buurtbewoners, met als aanjager Cindy Teunissen is er de afgelopen tijd hard gewerkt om er iets moois van te maken. Dat is gelukt. Er is nieuwe bestrating gekomen, parkeerplaatsen zijn aangelegd. Het grasveld is geëgaliseerd en opnieuw ingezaaid.


Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Hofje Wiltenweg aangepakt met hulp van ‘Initiatiefrijk De Wolden’"

Geplaatst door B S

Tweet This!