'

Sep 6
RUINERWOLD - Maandag 07 september start het nieuwe seizoen van Tai Chi Tao De Wolden in zaal de Munnekeweer te Ruinerwold. De belangstelling voor Tai Chi is begrijpelijk. Het bevordert je totale gezondheid en het versterkt je immuunsysteem! Juist nu de hele wereld op zijn kop staat, is een les tai chi een onderhoudsmoment in onthaasten voor jezelf.

Ga door met lezen van "Tai Chi / Qi Gong lessen beginnen weer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
RUINEN - Begin maart gooide 'corona' roet in het eten maar vrijdag was het zover; de Giant MTB Track in Ruinen werd officieel geopend in aanwezigheid van B&W De Wolden en Provincie Drenthe. Deze prachtige MTB track ligt in de bossen tussen Echten en Ruinen en is een pareltje voor fietsers. “Je moet hem zelf eens fietsen om te ervaren hoe mooi het is”; zei burgemeester Roger de Groot. Samen met Giant ambassadeur Gerben Mos fietste het gezelschap een behoorlijk deel van de route op de MTB.Ga door met lezen van "Giant MTB Track Ruinen officieel open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
RUINERWOLD - Na bijna een half jaar geen korfbal is afgelopen weekend het nieuwe korfbal seizoen weer begonnen. De spekbraanders beginnen dit seizoen met een aantal wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Een aantal spelers zijn gestopt, mede ook de gebroeders Lucas als coaches.

Ga door met lezen van "KIOS begint seizoen goed!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DRENTHE - Gedeputeerde Staten willen het Drentse MKB de komende vier jaar blijven ondersteunen vanuit het programma Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO). Met Ik Ben Drents Ondernemer wil de provincie bijdragen aan het behoud en waar mogelijk uitbreiden van de werkgelegenheid in Drenthe.

Foto's Benny Spin/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ondernemersloket Ik Ben Drents Ondernemer krijgt vervolg"

Geplaatst door B S

Tweet This!