'

Sep 7
DE WIJK - Wat een troep laten mensen achter! Dat ondervond Molenaar Erwin De Jonge zaterdagavond toen hij langs het Kanaal onder het viaduct bij De Wijk fietste. De Jonge werd aangesproken door een man die vroeg om de boodschappentas die hij bij zich had. En of hij deze toevallig wilde missen, want dan kon hij het afval opruimen dat er lag. De boodschappentas missen was geen optie. Wel bood De Jonge aan de troep, bestaande uit blikjes, chipszakken en snoeppapiertjes mee te nemen, om dit thuis in de vuilcontainer te gooien. Moraal van het verhaal is: 'als je troep maakt, ruim het op. Neem het mee en gooi het in de afvalbak'.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
DE WIJK - Dat Zonnebloemen hoog kunnen worden is bekend. Maar deze Zonnebloem in de tuin van Grietje Stokker aan de Wiltenweg in De Wijk is maar liefst 3,5 meter geworden. Om de foto staat Grietje met haar buurjongen Daan Boverhof.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
RUINERWOLD - Het is op voorhand al een goed perenjaar. De bomen aan de Larijweg puilen uit met peren. Op zaterdag 3 oktober worden deze per opbod verkocht. De veiling begint om 09.00 uur.

Foto's: L. van Elp.

Ga door met lezen van "Perenbomen in Ruinerwold puilen uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!