'

Sep 8
We moeten niet alleen groener, dan willen we zelf ook’

RUINEN - ‘En we noemen hem Brum.’ Hilly Nijstad lacht voluit als ze het heeft over haar nieuwste ‘kindje’ op Vakantiepark De Wiltzangh. Sinds deze zomer rijdt daar Brummetje rond, een elektrisch 45 km wagentje. Volgens de eigenaresse van het park in Ruinen een bewuste keuze om voor een nieuwe bedrijfswagen te gaan die het milieu niet belast. ‘De oude auto was eigenlijk al een tijdje versleten, dus we moesten wat nieuws. Mijn man André had al een tijdje zijn zinnen gezet op zo’n autootje en deze zomer was het dan eindelijk zover.’

Ga door met lezen van "De Wiltzangh blij met nieuwe aanwinst Brum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DRENTHE - Op donderdag 24 september 2020 opent het Drents Museum samen met Vermaat Groep de deuren van de nieuwe horecagelegenheid Bar Brasserie Pingo in het museum.

Ga door met lezen van "Drents Museum opent Bar Brasserie Pingo op 24 september "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DE WIJK - Falco Huisjes, in De Wijk beter bekend als 'de fietsenmaker of brandweerman' weet nu ook waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Vandaag viert Falco zijn 50e verjaardag en daarom hadden zijn familieleden en collega's een groot spandoek opgehangen bij de fietsenzaak aan de Dorpsstraat. Van werken kwam deze morgen weinig terecht, vanwege de vele felicitaties die hij mocht ontvangen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Falco 'de fietsenmaker' Huisjes ziet Abraham"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DE WIJK - In het kader van de ‘Week van het Lezen en Schrijven’ organiseert het Taalpunt De Wolden een 4-tal taalwandeling vanuit verschillende dorpen in De Wolden gedurende de maand september. Dinsdag 8 september was de 1e wandeling vanaf Coop Dunnink in De Wijk. Gerrie Bosman en Hanneke Stapel hadden vanuit Netwerk Land van de Reest de wandeling georganiseerd, en leidde de deelnemende wandelaars langs prachtige natuur rondom De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Eerste Taalwandeling van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!