'

Sep 10
DE WOLDEN - Op 14 september wordt in De Wolden huis-aan-huis textiel ingezameld door Sympany. Behalve in Ansen en Veeningen. In Ansen en Veeningen wordt het textiel ingezameld door de verenigingen voor Dorpsbelangen. Zij ontvangen daarvoor een vergoeding.Ga door met lezen van "Huis-aan-huis inzameling textiel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
RUINERWOLD - op vrijdag 11 september en zaterdag 12 september is het Zomerfeest in Ruinerwold. En dat zal zoals bekend anders zijn dan voorgaande jaren. Onder de noemer: 'Corona-editie' is er toch een zomerfeest-programma.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Zomerfeest Ruinerwold krijgt Corona-editie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
ECHTEN - We vormen een 3 dimensionale driehoek, met een sterke impact. Startpunt is Het Huus mit de belle, Zuidwolderweg 2A, 7932 PP Echten. Vandaar lopen we naar een plek waar we gaan werken. En bij minder mooi weer rijden we even door naar een overdekte locatie.

Ga door met lezen van "Workshop Krachtvorm"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DE WIJK - De technische commissie van Wacker is erg verheugd dat men Nick van der Weide als trainer van de 2e selectie heeft weten vast te leggen. Nick heeft de afgelopen jaren in ons eerste elftal gespeeld en heeft afgelopen seizoen zijn schoenen (voorlopig??) aan de willigen gehangen.

Ga door met lezen van "Nick van der Weide trainer 2e selectie v.v Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DE WOLDEN - Rokers in heel Nederland helpen elkaar vanaf 1 oktober weer om te stoppen met roken. GGD Drenthe en Verslavingszorg Noord-Nederland nodigen je uit om mee te doen aan Stoptober 2020.


Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Stoptober"

Geplaatst door B S

Tweet This!