'

Sep 11
MEPPEL - Het Meppelse café De Kansel heeft een boete van tienduizend euro gekregen voor het niet naleven van de coronamaatregelen. Het is de eerste boete voor een Drents horecabedrijf.

Ontruiming café de Kansel in 2018 Archief: Persbureau Meter.

Ga door met lezen van "Café De Kansel krijgt eerste Drentse coronaboete: 10.000 euro"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
Spelenderwijs korfballen voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar

RUINERWOLD - Ook dit jaar heeft korfbalvereniging KIOS weer haar Kangoeroe Klup, gericht op kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar.

Ga door met lezen van "Kangoeroe Klup weer bij KIOS gestart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
Veel activiteiten in ‘Week tegen Eenzaamheid’

STAPHORST - Van 1 t/m 8 oktober is er een landelijke Week tegen de Eenzaamheid om het thema ‘eenzaamheid’ onder de aandacht te brengen.

Ga door met lezen van "Staphorst tegen eenzaamheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
Ingezonden brief naar college.

ZUIDWOLDE - Vorig zomer hebben wij u geïnformeerd over onze bezwaren tegen de bouw van deze dure, prestigieuze, luxe MFA in Zuidwolde. Op een inspreekavond voorafgaand aan een gemeenteraadsvergadering (juni 2019) hebben wij dit kenbaar gemaakt en vragen gesteld. Hierop kwamen veel reacties en vragen vanuit de bevolking.Ga door met lezen van "Kritische geluiden over Multi Functionele Accommodatie (MFA) "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
RUINERWOLD - Er zit al behoorlijk schot in het nieuwbouwplan de Disselhof in Ruinerwold. Inmiddels zijn de bouwvakkers bezig op de 1e verdieping. En begint het al behoorlijk vorm te krijgen.

Foto: L. van Elp.

Ga door met lezen van "Er komt schot in nieuwbouwplan Disselhof"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
DE WOLDEN - Het college wil voor alle inwoners van De Wolden toegankelijke bibliotheekfaciliteiten, voldoende verspreid over de gemeente. Uitgangspunt hierbij waren de wettelijke functies van de bibliotheek: lezen, leren, informeren, kunst & cultuur en ontmoeting & debat.


Ga door met lezen van "Bereikbaarheid openbare bibliotheek in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!