'

Sep 13
DE WIJK - De collecteweek van de Nierstichting gaat vandaag van start! In deze week gaan in de Wijk tientallen vrijwilligers op pad met een collectebus.

Ga door met lezen van "Collecteweek Nierstichting van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DRENTHE - De komende weken valt er bij iedere Drentse woningeigenaar een bijzondere brief op de mat, met daarin een waardebon van € 50,-. Met deze waardebon kunnen energiebesparende producten worden aangeschaft, zoals ledlampen, tochtstrips, isolatiemateriaal en radiatorfolie. Vanaf 1 september kunt u de waardebon verzilveren.


Ga door met lezen van "Drentse woningeigenaren ontvangen waardebon voor energiebesparende producten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DE WIJK - Wat gebeurt daar op grote hoogte bij de Wieker Meule zo zal menig passant zich afvragen. De molenaars zijn momenteel bezig met onderhoud van het staartwerk. Hier kun je kap mee draaien. En het hekwerk van de wieken in de lijnolie zetten. Voor onderhoud van het staartwerk is een hoogwerker van Schreur Hoogwerkers ingehuurd. Van Goor Schilderwerken helpt mee om de klus te klaren.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Staartwerk en hekwerk Wieker Meule aangepakt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13


DE WOLDEN - In het kader van de ‘Week van het Lezen en Schrijven’ organiseert het Taalpunt De Wolden een 4-tal taalwandeling vanuit verschillende dorpen in De Wolden gedurende de maand september.

Ga door met lezen van "Nog drie Taalwandelingen te gaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!