'

Sep 14
DRENTHE - Vorige week vonden de eerste busritten met schoolklassen naar de musea in Drenthe weer plaats. Eind maart werd het busvervoer in het kader van provinciale project Culturele Mobiliteit geschrapt vanwege corona.

Ga door met lezen van "Eerste schoolklassen bezoeken weer de musea in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
voor aanschaf nieuwe materialen en clubactiviteiten.

DE WIJK - Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook WGV. De leden van WGV zetten zich dit jaar in om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de aanschaf van nieuwe materialen en het organiseren van leuke clubactiviteiten.
Ga door met lezen van "WGV gaat verantwoord loten verkopen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
RUINERWOLD - Met de zakelijk overwinning van vorige week moest het vlaggenschip van KIOS nu aantreden tegen AKC uit Almelo. Een bekende tegenstander voor de Spekbraanders. Een ploeg met veel ervaring maar een traag en voorspel spel. Met 2 goede schutters blijft AKC in de eerste klasse altijd een geduchte tegenstander. 1 ding is dus bekend, als KIOS hier de punten mee wil nemen zal het alles moeten geven.

Ga door met lezen van "KIOS 1 zakt door de ondergrens"

Geplaatst door B S

Tweet This!