'

Sep 16
Het goede doel van 2020: Koninklijke Muziekvereniging Apollo

DE WIJK - Op zaterdag 19 september organiseert de Wielerploeg van Atlas Sport voor de tweede keer de Wiekenroute. Dit is een tocht van 200 kilometer, opgedeeld in vier ‘wieken’; etappes van ongeveer 50 kilometer per stuk. Na elke etappe is er een korte pauze in het Atlas Sportcafé. Deelnemers kunnen zelf bepalen welke etappes ze meedoen en hoeveel.
Er gaan bijna 40 fietsers van start.

Ga door met lezen van "Veertig wielrenners op de fiets voor de Wiekenroute "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
KOEKANGE - Op 3 oktober lijkt het mij (Wilma Oldejans red) leuk om, net als in veel omliggende dorpen, een verkoop aan huis te organiseren. Coronaproof, in de buitenlucht. Een eerste opzet was al gemaakt. Ik ben nu de deelnemers c.q. adressen aan het verzamelen van mensen die wel mee willen doen.

Ga door met lezen van "Opritverkoop In Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WIJK - Op zondag 27 september is het zover: de Koninklijke Muziekvereniging Apollo staat weer op de planken, iets waar de ruim zestig muzikanten reikhalzend naar uit hebben gekeken. Door corona konden er een tijd geen concerten worden georganiseerd, maar nu is het orkest terug met een concert met passende titel: ‘Apollo back on stage’.

Ga door met lezen van "Apollo neemt je mee naar de wonderen van de natuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DRENTHE - Het Drents Museum lanceert een serie interactieve online lessen speciaal voor het onderwijs. Ook in deze tijd vindt het museum het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met kunst en erfgoed.

Ga door met lezen van "Drents Museum lanceert online lessen voor onderwijs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
RUINERWOLD - Op 30 sept, 2 en 4 oktober is reuring in Ruinwold. Dan wordt er gestreden om de Kubb Cup. Deze activiteit is voor jong én oud en uiteraard hartstikke Corona proof! Dit doordat alles in gedeeltes plaats vindt, zodat we niet teveel mensen op een plek hebben! VOL=VOL dus: Geef je team op via: dewoldklimmers@hotmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
Vrijwillige chauffeur en deelnemer worden verrast

STAPHORST - Op maandag 14 september werd de 150e rit van ANWB AutoMaatje Staphorst gereden. Nadat chauffeur en deelnemer terug kwamen van hun rit werden zij opgewacht door Marlies Vedder, coördinator van dit project bij Stichting Welzijn Staphorst (SWS). Zij overhandigde hen allebei een bos bloemen om zo een feestelijk tintje te geven aan deze mijlpaal.

In juli werd de 100e rit gedaan.

Ga door met lezen van "150e rit ANWB AutoMaatje Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!