'

Sep 17
DE WOLDEN - Mantelzorger? Dat verdient een bloemetje! Kent u iemand die zich langdurig en intensief inzet voor een naaste? Meld deze mantelzorger dan aan voor een bloemetje via het e-mailadres:gerriederoo@welzijndewolden.nl.10 november is landelijk de Dag van de Mantelzorg. De activiteiten zoals wij die in de voorgaande jaren organiseerden gaan dit jaar niet door in met de Corona-maatregelen.Opgave voor het bloemetje kan tot uiterlijk 28 oktober. In week 46 zullen de boeketten bezorgd worden.

De dag van de Mantelzorg gaat dit jaar niet door. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
ZUIDWOLDE - Tot eind oktober exposeert Erika Schonewille met schilderijen in Bibliotheek Zuidwolde. Schilderen is voor Erika Schonewille een uitlaatklep.

Ga door met lezen van "Expositie Erika Schonewille in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
MEPPEL - Zorg- en Welzijns-studenten van Drenthe College Meppel hebben deze zomer de mogelijkheid gekregen om studie- en stage-achterstanden in te halen. Studenten werden intensief begeleid door vier docenten van de school voor middelbaar beroepsonderwijs. Deze zomerbegeleiding heeft studievertraging voorkomen en zelfs geresulteerd in diploma’s.

Ga door met lezen van "Zomerbegeleiding Drenthe College Meppel voorkomt studievertraging "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
En maak meerwaarde van de winkel duidelijk.

RUINERWOLD - Coop Koetsier gaat met collega zelfstandig winkeliers voor een wereldrecord. Door zo veel mogelijk reacties in de winkel te verzamelen moet een zo lang mogelijke kartonnen slinger gemaakt worden. Overigens zijn de reacties zelf ook belangrijk.

Ga door met lezen van "De zelfstandige winkelier heeft meerwaarde"

Geplaatst door B S

Tweet This!