'

Sep 18
DE WOLDEN - Er wordt al enkele maanden volop gevoetbald op de drie kunstgrasvelden van de voetbalverenigingen Ruinerwold, Ruinen en De Wijk, maar vrijdag werden ze officieel in gebruik genomen. Door de corona was dit uiteindelijk allemaal iets later dan gepland. Het enige voordeel hiervan was dat de werkzaamheden ongestoord plaats konden vinden.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kunstgrasvelden officieel in gebruik genomen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
STAPHORST - Dat samen eten gezellig is en verbindt weten we allemaal. Aandacht voor elkaar is belangrijk. Tijdens de week tegen Eenzaamheid start het project “Samen aan tafel”, van 1-8 oktober en wordt er coronaproof verbinding gezocht aan tafel in Staphorst.


Ga door met lezen van "Samen aan tafel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
DE WIJK - De oproep van Wioana Alberts en Marit Bakker op social media om een nieuw damesvoetbalteam op te zetten in De Wijk is gelukt! Afgelopen week zijn een 14-tal enthousiaste dames gestart met de training bij v.v. Wacker.

Ga door met lezen van "Nieuw damesvoetbalteam bij v.v Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
MEPPEL - Circus Okidoki doet ook dit jaar weer mee aan Oktober Kindermaand. Op zondag 4 oktober kunnen kinderen ervaren hoe het is om een echte circus artiest te zijn.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand bij Circus Okidoki"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
RUINERWOLD - De brandweer van Ruinerwold moest vrijdagmorgen uitrukken voor een brand bij Woonzorgcentrum ’t Vonder in Ruinerwold. Bij aankomst bleek erg gelukkig niets meer aan de hand te zijn. Door de slijpwerkzaamheden op het dak was er iets misgegaan, daardoor was de brandweer gebeld. De brandweer heeft nog wel even gecontroleerd.

Bron: Nudrenthe.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
DRENTHE - Van 1 november 2020 tot en met 28 maart 2021 presenteert het Drents Museum in Assen werk van de Duitse kunstenaar Matthias Weischer onder de titel Bühne.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling Matthias Weischer in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
ZUIDWOLDE - Bij DNO Sport zijn we dringend op zoek naar vers bloed voor onze sportprogramma's. We maken uitzendingen op zaterdag- en zondagmiddag en maandagavond. We zijn op zoek naar nieuwe presentatoren, verslaggevers langs de lijn en technici.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
ECHTEN - Huus met de Belle organiseert op 7 oktober een 'Vriendinnenwandeltocht'. Een gezellige wandeltocht voor vriendinnen, of zussen of moeder-dochter tussen 10.30 en 14.00 uur Lekker bijkletsen tijdens een wandeling van ongeveer 10 km lang. Kosten zijn € 6,- p.p. incl. koffie en thee en iets voor onderweg.Graag vooraf opgeven per mail huusmetdebelle@gmail.com of telefonisch tijdens de openingstijden van het Huus met de Belle. Opgeven kan tot 5 oktober.

Geplaatst door B S

Tweet This!