'

Sep 19
‘De meerwaarde van de zelfstandig winkelier’

RUINERWOLD - Vrijdag waren burgemeester Roger de Groot en wethouder Gerrie Hempen op bezoek bij Coop Koetsier in Ruinerwold. Dit om ook iets te schrijven in een groot Meerwaarde-boek. Burgermeester Roger de Groot: ” Lokale ondernemers zorgen voor lokale werkgelegenheid en lokale betrokkenheid in de samenleving. Dat is van groot belang voor de leefbaarheid en aantrekkelijke woon- en werkomgeving.”

Ga door met lezen van "College van B&W steunt de actie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
ZUIDWOLDE - Voor het ontwerp van de multifunctionele accommodatie 'Huus voor Sport en Cultuur' in Zuidwolde zal er een architect worden gecontracteerd. Om tot de selectie van één architect te komen is een Europese aanbesteding gehouden. Het advies is, om onder voorbehoud van een positief raadsbesluit (24 september 2020), de winnende inschrijver bct architecten, ingenieurs en adviseurs de opdracht te verlenen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DE WOLDEN - Welke kant moet het op met gemeente De Wolden? De gemeente wil dat samen met alle belanghebbenden ontdekken. Samen antwoorden vinden op vragen zoals: wat maakt De Wolden mooi en wat willen we daarom behouden? Maar ook: wat is er nodig om toekomstbestendig te zijn? Alle gebieden komen aan bod: ruimte, economie, sociaal en veilig. Belangrijke thema’s zijn bijvoorbeeld: wonen, energievoorziening, economische ontwikkeling en de leefbaarheid in uw dorp of wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wat brengt de toekomst in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DE WOLDEN - Thuis hoort een veilige plek te zijn. Als het dat niet meer is, door uw eigen gedrag of dat van anderen, is het goed om het buurtteam in te schakelen. Wat er ook aan de hand is en welke rol u daarin ook heeft, u kunt bij het buurtteam altijd uw verhaal kwijt.

Ga door met lezen van "Huiselijk geweld"

Geplaatst door B S

Tweet This!