'

Sep 20
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden is van plan om nieuwe overeenkomst af te sluiten voor het intensief maaien van de gazons. Het betreft een totaaloppervlakte van 58 hectare binnen de gemeente. De ingangsdatum van de nieuwe overeenkomst is 15 maart 2021.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Europese aanbesteding intensief maaien 2021-2022"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WIJK - De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. Wat je ook met de tablet, computer of smartphone wilt doen. En soms kom je er zelf even niet uit, dan is het handig om er even iemand bij te halen met verstand van zaken. ‘Veel senioren maken daar gebruik, de kinderen hebben het te druk, of willen ze daar niet mee lastig vallen’ vertelt Gerrit Maarse van Seniorweb.nl in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gerrit Maarse uit De Wijk zet zich in voor Seniorweb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WOLDEN - Vanwege de corona zal de Ouderdag in De Wolden dit jaar plaatsvinden in aangepaste vorm. Het wordt zaterdag 3 oktober live uitgezonden vanuit de Buddingehof in Ruinerwold tussen 10.00 en 12.00 uur. Er komen diverse vormen van entertainment aan bod. Helaas is het niet toegankelijk voor publiek. Het evenement is te volgen via Streek TV DNO


Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 20
DE WIJK - Biografisch coach Thirza Hooijsma uit De Wijk organiseert de kennismakingsworkshop ´Schrijven over je leven', voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze vorm van inzicht krijgen in jezelf en je leven.

Ga door met lezen van "Kennismakingsworkshop 'schrijven over je leven'"

Geplaatst door B S

Tweet This!