'

Sep 22
DE WOLDEN - Heeft u geldzorgen of kunt u moeilijk rondkomen? Misschien bent u onlangs uw baan verloren, ligt u in scheiding of is er iets anders dat grote invloed heeft op uw financiële situatie.

Ga door met lezen van "Heeft u geldzorgen of kunt u moeilijk rondkomen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
Zaterdag 26 september t/m zaterdag 17 oktober

REGIO - Wie heeft ze nooit gezien: gebouwen opgetrokken van donker balkwerk met daartussen witte of gekleurde vakken? Een manier van bouwen die vooral in de middeleeuwen en even daarna werd toegepast. In een deel van de West-Europese steden zijn nog hele straatwanden met vakwerk overgebleven.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling schilderijen en tekeningen van Maarten ’t Hart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
DE WIJK - Afgelopen zaterdag trokken zo’n veertig wielrenners er vanuit Atlas Sport op uit voor een fietstocht van in totaal tweehonderd kilometer. De tocht was verdeeld in vier lussen van ongeveer vijftig kilometer waarbij de fietsers telkens terugkwamen bij Atlas Sportcafé voor koffie, appeltaart, soep en nog meer lekkers. Zo was het fietsen heel goed vol te houden. Het prachtige weer zorgde er natuurlijk ook voor dat het heel plezierig fietsen was.Ga door met lezen van "Tweede Atlas Sport Wiekenroute groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 22
RUINERWOLD - Op een stralende zondagmiddag mocht Ruinerwold het seizoen in eigen huis aftrappen tegen Schoonebeek. Een leuk voetballend team, met lelijke shirts. En veel inzet. Sterker nog, Schoonebeek is naar verluid een titelkandidaat. De mannen van Johnny Wassenaar beseften dan ook dat ze dezelfde wedstrijdmentaliteit moesten tonen als een week eerder tegen Ruinen.

Ga door met lezen van "Ruinerwold boekt wederom progressie tegen Schoonebeek "

Geplaatst door B S

Tweet This!