'

Sep 24
DE WOLDEN - De fractie van Gemeentebelangen De Wolden is er trots op dat er al veel geïnvesteerd is in fietspaden; vanuit het fietspadenplan én via initiatieven van onze inwoners. Daar willen we mee doorgaan om twee redenen.

In Ruinerwold werd in mei een verkeersveilige fietsverbinding aangelegd. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vragen in de raad over Veiligheid fietspaden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WOLDEN - Vandaag komt de gemeenteraad van De Wolden weer fysiek bijeen voor de geplande raadsvergadering. De raadszaal is voorlopig niet toegankelijk voor publiek wegens coronamaatregelen, de pers kan net als het publiek de raadsvergadering live volgen via www.dewolden.nl/gemeenteraad en DNO media zendt de beelden live uit via hun eigen kanalen. Mocht u wel behoefte hebben om naar het gemeentehuis te komen, dan kan het in de foyer van het gemeentehuis.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WOLDEN - De heer Kflzgi Ablel Gebremeskel (26 jaar), afkomstig uit Eritrea, de heer K. Kader (52 jaar) en zijn 2 kinderen, de heer M. Alwa (36 jaar)en zijn 3 kinderen en S. Nin (35 jaar) allen afkomstig uit Syrië, ontvangen maandag 28 september 2020 het Nederlanderschap.

Ga door met lezen van "Negen inwoners van De Wolden ontvangen het Nederlanderschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 24
DE WOLDEN - De Stichting Duofietsen De Wolden beheert 5 duofietsen met ondersteuning, in de dorpen Ruinen, Ruinerwold, Koekange, Zuidwolde en de Wijk.

Ga door met lezen van "Arjen Pauwels nieuwe voorzitter Stichting Duofietsen de Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!