'

Okt 2
RUINERWOLD - Er mag geen publiek, maar wel pers en media, aanwezig mag zijn bij het amateurvoetbal. Dus? Een live uitzending! Ronald Buld van Multie Buldtie zorgt zondag (4 oktober) voor een volledige live uitzending van Ruinerwold - VIOS. Chiel Kooiker verzorgt hierbij het commentaar.


Ga door met lezen van "Multie Buldtie verzorgt live uitzending Ruinerwold - VIOS!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
REGIO - In oktober kunnen kunstliefhebbers weer een bezoek brengen aan diverse kunstenaars in het Reestdal tijdens Ateliers in Bedrijf! De ateliers zijn van 9 t/m 18 oktober open op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 en 17.00 uur. Let op: Locatie De Schuur is op zondag gesloten. Uiteraard worden de coronamaatregelen gerespecteerd.


Bert-Denneman-geeft-demonstratie-patineren

Ga door met lezen van "Ateliers weer in bedrijf!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
STAPHORST - Bij Stichting Welzijn Staphorst kunnen er coronaproof stipjes gezet worden bij de workshop stipwerk op donderdag 22 oktober a.s. Onder leiding van Ilona Compagner-Figeland zal er gestipt gaan worden met stipwerk op houten dienblaadjes.

Ga door met lezen van "Workshop stipwerk bij SWS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
STAPHORST - De voedselbank steunt gezinnen met gezonde en onmisbare levensmiddelen. En Boer Staphorst helpt de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle e.o. graag een handje mee. Er wordt hierbij ook gevraagd om jouw hulp!

voedselbank1

Ga door met lezen van "Steun samen met Boer Staphorst de voedselbank"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
DRENTHE - Vrijdag 9 oktober begint Stichting De Literaire Hemel aan het nieuwe seizoen. Door corona wordt in ieder geval de eerste aflevering een andere Literaire Hemel dan eerder is aangekondigd.

Ga door met lezen van "De Literaire Hemel corona-proef"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
DE WOLDEN - De gemeenteraad heeft besloten om het aantal karakteristieke panden in welstandsvrije gebieden te verminderen. Het zijn er nu ongeveer 450 en het worden er 139.

De oude Melkfabriek in Ruinerwold staat ook op de lijst. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Conceptlijst karakteristieke panden en objecten welstandsvrij gebied"

Geplaatst door B S

Tweet This!