'

Okt 4
DE WIJK - Het Dorpshuis van De Wijk doet mee met de Rabo-Clubsuport van de Rabobank!! Als je lid bent van de Rabobank kun je tot 26 oktober je stem uitbrengen op Dorpshuis De Wijk.

Ga door met lezen van "Steun Dorpshuis De Wijk in Rabo-Clubsupport!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
DRENTHE - Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe heeft in de 3e vergadering van 2020, € 43.900 beschikbaar gesteld voor de ondersteuning van 19 projecten op het gebied van cultuur en natuurbeheer in Drenthe. Deze projecten zijn initiatieven van stichtingen en verenigingen van amateurs en vrijwilligers.

Ga door met lezen van "Cultuurfonds Drenthe steunt 19 projecten voor bijna € 44.000"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
DE WOLDEN - De gevolgen van het coronavirus heeft in alle sectoren van de maatschappij gevolgen. Zo is de sportsector vanaf 13 maart 2020 een lange tijd stilgelegd en vervolgens onder strikte voorwaarden weer opgestart.


Ga door met lezen van "Kwijtschelding huur amateursportverenigingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
STAPHORST - Op woensdagmiddag 14 oktober is er vanaf 14:00 uur een gezellige BINGO in de Buurtstee van Stichting Welzijn Staphorst in Rouveen voor iedere 24-plusser. Onder het genot van een lekker kopje koffiee of thee en wat lekkers zijn er leuke prijsjes te winnen.

Ga door met lezen van "Bingo in de Buurtstee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
REGIO - Vandaag is het Dierendag (ook: Werelddierendag) is een dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Dierendag valt jaarlijks op 4 oktober. Met het vieren van deze dag wil men mensen laten weten dat dieren rechten hebben en dat zij beschermd moeten worden.


foto: Olga de Lange

Ga door met lezen van "Vandaag is het Dierendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!