'

Okt 5
RUINERWOLD - Afgelopen zaterdag 3 oktober ’20 moest het vlaggenschip van KIOS aantreden tegen Amicitia uit Vriezenveen. Een belangrijk maar ook beladen wedstrijd.

Ga door met lezen van "KIOS selectie behoudt de punten in Ruinerwold!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
DE WIJK - Van 5 tot 25 oktober organiseert de Rabobank de actie Rabo ClubSupport. Clubs en verenigingen kunnen stemmen verwerven en daarmee financiële ondersteuning ontvangen. Apollo is een van de verenigingen in onze regio die meedoet met de actie.Ga door met lezen van "Muziekvereniging Apollo doet mee met Rabo ClubSupport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
IJHORST - De werkgroep jeugd van de Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst-Staphorst e.o.’ organiseert een fotowedstrijd voor de jeugd.

Ga door met lezen van "Spannende spin gezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
RUINERWOLD - Op 11 oktober zou Circus Okidoki de première hebben van de voorstelling ‘Clockwise’ in de Buddingehof in Ruinerwold. Vanwege de aangescherpte Covid-19 maatregelen kan de première van de voorstelling ‘Clockwise’ helaas niet doorgaan.

Onlangs trad Okidoki op voor bewoners van verzorgingshuis Reestoord.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki gaat live"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
RUINERWOLD - Zelden was het decor zo spookachtig bij een duel van het eerste elftal als zondag tegen VIOS. Geen toeschouwers, dus weinig beleving en daardoor een gebrekkig ‘zondagmiddag voetbalmiddag’ gevoel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van clubman Jo Doggen. Met de VVR vlag halfstok werd om 14.01 uur afgetrapt.


Ga door met lezen van "Ruinerwold in eigen huis niet langs VIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!