'

Okt 7
DE WIJK - Frieda Oosterhof uit Meppel komt per 16 oktober het team van Haarmode José in De Wijk versterken. Behalve José werkt ook Kapster Anita in de salon. Frieda is al 37 jaar met veel plezier werkzaam in het kappersvak. En heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan. ‘Het mooiste aan het kappersvak vindt ik nog steeds de omgang met de klanten en hun specifieke wensen waar maken. Ik wordt blij als een klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat’.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Frieda Oosterhof komt team Haarmode José versterken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
DRENTHE - Op 17 oktober verzorgt een ensemble van het Noord Nederlands Orkest om 12:30 en 15:00 uur een concert dat in het teken staat van de favoriete muziek van kunstenaar Henk Helmantel.

Ga door met lezen van "Ensemble Noord Nederlands Orkest speelt muziek Helmantel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
DE WIJK - Heeft u ook zo’n moeite om de jaarlijkse energierekening te begrijpen? Weet u niet meer hoe u nog energie kunt besparen? Hoe zit het nou precies met die salderingsregeling? Waar kan ik nog onafhankelijk advies krijgen zonder dat het me wat kost?

Ga door met lezen van "Ook u kunt geld verdienen met de energietransitie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 7
DE WOLDEN - Het college neemt de aanbevelingen over van een analyse van de kosten en het gebruik van jeugdhulp tot en met 2019. Doel is goede zorg tegen acceptabele kosten te realiseren. De analyse wordt ter kennisname naar de gemeenteraad gestuurd.

Ga door met lezen van "Analyse kosten en gebruik jeugdhulp"

Geplaatst door B S

Tweet This!