'

Okt 8
RUINEN - Maandag 5 oktober jl. heeft Wim van Dijk van Coop in Ruinen nieuwe wedstrijdtenues overhandigd aan de jeugdspelers van V.V. Ruinen. De komende jaren is Coop hoofdsponsor van alle jeugdteams, van de ‘kabouters’ tot en met de 18-jarigen.

Op de foto: Jeugdspelers van V.V. Ruinen in de nieuwe tenues van Coop. Links op de foto Wim van Dijk die bloemen in ontvangst neemt van voorzitter Bert Mulder.

Ga door met lezen van "COOP Wim van Dijk sponsort jeugd V.V. Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
DE WOLDEN - Het college legt de raad een plan van aanpak voor over de evaluatie van het speelruimtebeleid 2020. Hierin is ook een beheerplan opgenomen. Het doel is aantrekkelijke speelplekken te creëren die veilig zijn voor spelende kinderen en goed te beheren zijn door particuliere organisaties.

Ga door met lezen van "Speelruimtebeleid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
DE WIJK - Lieve Reestwalkers, de onlangs aangescherpte corona-maatregelen hebben ons helaas doen besluiten om de geplande Reestwalk op zondag 1 november 2020 te cancelen. We doen dit met pijn in het hart. Maar het hartverwarmende, verbindende karakter van de Reestwalk kan niet samen gaan met alle strikte en strenge maatregelen van dit moment. Zo schrijft de organisatie op haar website en Facebookpagina.Ga door met lezen van "Reestwalk 2020 geannuleerd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
ECHTEN - De burendag was eigenlijk zaterdag 26 september maar omdat de Olde Karke die avond verhuurd was konden we de burendag toen niet houden, vandaar dat wij op zaterdag 17 oktober een “grote “schoonmaak willen houden vooral rondom ons dorpshuis de Olde Karke.

Ga door met lezen van " Schoonmaak Dorpshuis 'd Olde Karke"

Geplaatst door B S

Tweet This!