'

Okt 9
DRENTHE - Van 10 tot en met 17 oktober 2020 staat Drenthe in het teken van voedsel van Drentse bodem tijdens de zesde editie van de landelijke Dutch Food Week (DFW). Tijdens de Dutch Food Week doet de hele voedselsector mee met kennis delen en het tonen van nieuwe ontwikkelingen in Nederland die met ons eten te maken hebben.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Dutch Food Week in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
DE WOLDEN - De wijkbeheerders van Buurtteam de Wolden: Zijn het eerste aanspreekpunt voor signalen die te maken hebben met de leefbaarheid in de gehele openbare ruimte. Dit kunnen fysieke verstoringen, meldingen en wensen zijn die vanuit de samenleving komen. Werken samen met de bewoners in een wijk, buurt of straat aan idee├źn om de leefbaarheid te vergroten.Ga door met lezen van "Wijkbeheerders in De Wolden staan paraat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
DE WOLDEN - Het college stelt de gemeenteraad voor om het definitieve Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) 2020-2029 (bestaande uit de Mobiliteitsagenda en het Uitvoeringsprogramma) vast te stellen.

Fiets4daagse (1)A

Ga door met lezen van "Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
RUINERWOLD - Wil jij een leuke voetbalmiddag beleven in de buitenlucht? En de kans krijgen om een jaar uit te komen in het Panna! Sterrenteam? Dat kan vrijdag 16 oktober op het sportpark van v.v. Ruinerwold.


Ga door met lezen van "Panna! Sterrenteamdag bij v.v. Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!