'

Okt 13
REGIO - Op 1 januari 2019 bedroeg het doorsnee vermogen van Nederlandse huishoudens 49,8 duizend euro. Dat is 12 duizend euro meer dan een jaar eerder. De toename komt vooral doordat woningen in waarde bleven stijgen. Het vermogen is weer boven het niveau van 2008, het jaar waarin de financiële crisis uitbrak. Wanneer de eigen woning buiten beschouwing blijft, was het vermogen met 15,1 duizend euro iets hoger dan in 2018. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.


Ga door met lezen van "Vermogen van huishoudens in 2019 hoger door eigen woning"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DE WOLDEN - Dit schooljaar nemen maar liefst 10 basisscholen uit gemeente De Wolden deel aan EU schoolfruit. Het programma heeft als doel om de consumptie van groente en fruit te stimuleren en om kinderen kennis bij te brengen over gezonde eetgewoonten.

DSCN4228A

Ga door met lezen van "Veel scholen nemen deel aan EU Schoolfruit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
‘Samen op weg naar Duurzaam De Wolden’ op Dag van de duurzaamheid

DE WOLDEN - Op vrijdag 9 oktober 2020 werd het eerste exemplaar van het magazine ‘Samen op weg naar Duurzaam De Wolden’ door wethouder Gerrie Hempen-Prent overhandigd aan de leerlingen van groep 6/7/8 van Basisschool De Dissel in Ruinerwold. Een magazine wat met veel enthousiasme is gemaakt door, voor en met inwoners en ondernemers van De Wolden.

Een artikel over het duurzaamste huis van De Wolden, is ook opgenomen in het magazine

Ga door met lezen van "Uitreiking eerste exemplaar magazine"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DE WIJK - De Wieker Meule, de kern van het dorp de Wijk, staat er prachtig bij. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers, donateurs en sponsoren!

Ga door met lezen van "Help de Wieker Meule door te stemmen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
RUINERWOLD - Op een uitgestorven sportpark ‘De Balk’ waren nagenoeg alleen de herfstbomen directe getuigen van de kennismaking tussen Balkbrug en Ruinerwold. ‘Kennismaking’, omdat de laatste ontmoeting uit ver vervlogen jaren dateert.

Ga door met lezen van "Ruinerwold laat 2 punten liggen in Balkbrug"

Geplaatst door B S

Tweet This!