'

Okt 14
ZUIDWOLDE - Dinsdag 13 oktober 2020 tussen 18.45 uur en 21.30 uur is er een poging inbraak geweest bij een woning aan de Zuider Esweg in Zuidwolde. Heeft u iets gezien of gehoord wat van belang kan zijn voor het onderzoek bel dan de politie via 0900-8844 of stuur een prive bericht ovv 2020283647 ^SVD

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
OOSTEINDE - Helaas moeten we je melden dat wij vanwege de nieuwe COVID19 maatregelen zowel de spooktocht als het Hap & Trap moeten aflassen.

Ga door met lezen van "Spooktocht en Hap & Trap afgelast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
DE WIJK - Het is ongetwijfeld niemand ontgaan, maar de horeca is vanaf 14 oktober weer gesloten. Maar we gaan zeker niet bij de pakken neerzitten! Dat betekent dat café de Wiekslag in het weekend weer een afhaalmenu heeft.


Ga door met lezen van "Afhaalmenu bij de Wiekslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 14
REGIO - Het staat vast dat het gezond is om dagelijks een flinke hoeveelheid water te drinken, maar hoeveel drink je nu juist best? Te weinig is niet goed en te veel ook niet. De Amerikaanse Mayo Clinic heeft nu voor mannen en vrouwen daarom het ideale gemiddelde aantal glazen vastgelegd en er bestaat zelfs een formule die je op weg kan helpen.

Ga door met lezen van "Hoeveel water moet je nu eigenlijk drinken per dag?"

Geplaatst door B S

Tweet This!