'

Okt 21
DRENTHE - Het college stelt de gemeenteraad voor om akkoord te gaan met enkele aanpassingen van de gemeenschappelijke regeling Recreatieschap Drenthe. De huidige regeling dateert van 2015 en is niet meer actueel. Dat leidt tot onduidelijkheid. Ook ontbreekt de mogelijkheid de ombudsman in te schakelen bij geschillen tussen deelnemers.

Ga door met lezen van "Aanpassing regeling Recreatieschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
BROEKHUIZEN - ’t Swarte Schaep in Broekhuizen is sinds kort in andere handen. Stephan Harberink en Ingrid Veenstra van het Drents Camperhuis hebben de zaak overgenomen. En hier ook het camperbedrijf gevestigd. Voorheen was dit gevestigd in Ruinerwold.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "’t Swarte Schaep in andere handen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
DE WOLDEN - Het college geeft de Stichting Welzijn De Wolden een voorschot van € 1.636.000 op de subsidie voor 2021. Dat bedrag had de stichting ook via haar begroting gevraagd.


Ga door met lezen van "Voorschot subsidie Welzijn De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
DE WIJK - Berend Boverhof (87) en Julian Westenbrink (9) zijn allebei dol op musiceren, het liefst samen met anderen. Een van de oudste en een van de jongste leden van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo vertellen over wat muziek maken bij de vereniging voor hen betekent.

Foto: Hillie Wijenberg

Ga door met lezen van "Julian (9) en Berend (87) delen dezelfde passie: samen muziek maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!