'

Okt 24
REGIO - Na de succesvolle opening van de 1e locatie in Groningen, afgelopen dinsdag, opent CoronaTestNederland.nl binnen een week nog 5 locaties in Noord-Nederland. Het gaat hierbij naast een locatie in Groningen om locaties in Zwolle, Emmen, Steenwijk, Stadskanaal en Hoogeveen.

Ga door met lezen van "CoronaTestNederland.nl vergroot de sneltestcapaciteit voor COVID-19 in Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 24
DE WIJK - Als vrijwilliger is Bert Bakker al jaren verbonden aan de Wieker Meule. Vrijdag heeft Bert de opleiding tot molenaar officieel afgerond. Waardoor hij nu gediplomeerd molenaar mag noemen. Het bestuur en de andere vrijwilligers van Stichting de Wieker Meule zijn enorm verheugd dat er een echte molenaar aan het team is toegevoegd. Bert van harte gefeliciteerd.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 24
STAPHORST - De inzamelingsactie ‘Steun samen met Boer Staphorst de voedselbank’ is een groot succes geworden! Een prachtige opbrengst van maar liefst meer dan 800 levensmiddelen. Dat is te danken aan de inzet van zowel de klanten als het personeel van Boer Staphorst.

Ga door met lezen van "Klanten en personeel van Boer Staphorst steunen voedselbanken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 24
DE WIJK - Als gevolg van de aanscherping van de Corona-maatregelen is het dorpshuis helaas opnieuw gesloten voor ontmoetingen en activiteiten. Maar we zitten niet stil, integendeel. Om het dorpshuis weer veilig voor een ieder open te stellen, is het van belang dat alle ruimtes volledig corona-proof zijn. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.Ga door met lezen van "Dorpshuis op weg naar Corona-proof!"

Geplaatst door B S

Tweet This!