'

Okt 25
DRENTHE - Acht Drentse melkveehouders worden aanspreekpunt voor hun collega-boeren in de aanpak naar de verduurzaming van hun bedrijf.

Ga door met lezen van "Drentse melkveehouders pakken sámen de verduurzaming op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
Nationaal onderzoek trapt af in Drenthe

DRENTHE - Op 23 oktober begint in het Drents Archief een meerjarig onderzoek naar de duizenden slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in het Nederlandse voetbal.

Ga door met lezen van "De vergeten oorlogsslachtoffers van het voetbal "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
Maar de prijsuitreiking wordt verschoven

REGIO - Bij de Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst – Staphorst e.o.’ zijn veel spannende, leuke en mooie foto’s van spinnen en paddenstoelen binnengekomen, naar aanleiding van de fotowedstrijd voor de jeugd. Foto’s die in het bos, langs de weg of zomaar thuis genomen zijn. Het plezier om te zoeken naar die ene paddenstoel of die enge spin spat van de foto’s af!

Vliegenzwam

Ga door met lezen van "Gevonden: Spannende spinnen en bijzondere paddenstoelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
REGIO - De fietsclub van SWS kijkt terug op een mooie periode en ter afsluiting van de afgelopen tijd bedankt het ‘fietsbestuur’ iedereen voor zijn/haar bijdrage en deelname.


Ga door met lezen van "Verder fietsen in maart 2021"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 25
DE WIJK - Op de Koekangerweg in De Wijk botste zaterdagavond een auto tegen een boom. De bestuurder raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De auto raakte hierbij zwaar beschadigd en is door een berger afgevoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het onderzoek.


Foto's Arjan Tien Nudrenthe.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!