'

Nov 2
REGIO - Een nieuw bankstel kopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom is het kiezen van de juiste bank best een uitdaging. Meubels zijn een behoorlijke investering en daarom hoop je nog jarenlang plezier te hebben van het gekozen bankstel. Deze verantwoordelijkheid samen met het gigantische aanbod van tegenwoordig maakt de zoektocht best lastig. Ben jij aan het zoeken naar een sofa, loungebank of loveseat? In deze blog geven we je 5 voordelen van loungebanken!

Ga door met lezen van "5 voordelen van een loungebank!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
HOOGEVEEN - Dries Koster wordt per 1 januari a.s. de nieuwe directeur-bestuurder van RSG Wolfsbos. Vóór zijn huidige functie als vestigingsdirecteur bij ROC Friese Poort was hij ook al 9 jaar directeur-bestuurder van RSG Wolfsbos. Dries Koster geeft aan dat zijn hart bij RSG Wolfsbos en Hoogeveen ligt en daarom het besluit heeft genomen terug te keren naar de school.

Ga door met lezen van "Dries Koster nieuwe directeur-bestuurder RSG Wolfsbos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
REGIO - Vanaf 15 maart 2020 wekken 220 zonnepanelen op het dak van een loods aan de Heerenweg (IJhorst) energie op voor 14 huishoudens in IJhorst; voor mensen die op eigen erf geen geschikte plek hebben voor zonnepanelen. Energiecoöperatie IJhorst is van plan nog eens 180 panelen te leggen op een aangrenzende loods. Ook inwoners van De Wijk kunnen daar aan meedoen.

Ga door met lezen van "Zonnepanelen op een ander dak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
HOOGEVEEN - Op bedrijventerrein de Buitenvaart in Hoogeveen, gelegen langs de A37, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is uitstekend gelegen en vanaf de A37 goed te zien.

Ga door met lezen van "Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op de Buitenvaart "

Geplaatst door B S

Tweet This!