'

Nov 3
ANSEN - De schoolkring Ansen is door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geselecteerd als proeftuin aardgasvrije wijk. In april heeft gemeente De Wolden samen met Anser energiecoöperatie energieKansen een aanvraag ingediend voor bijna 2,4 miljoen euro voor de tweede ronde proeftuinen.

Ga door met lezen van "Schoolkring Ansen geselecteerd als proeftuin aardgasvrije wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
DE WIJK - Ondanks dat er niet wordt gevoetbald, is er toch altijd iets te doen op de voetbalvelden bij Wacker. Zo zijn André, Roelof en Jannes (niet op de foto) en al andere vrijwilligers toch dagelijks te vinden op het sportpark. Gisteren werd er een karrenvracht blad bij elkaar geharkt op het nieuwe kunstgrasveld. En daar zijn de mannen ook de komende dagen nog wel even zoet mee. Nu het blad van de boom valt. Verder wordt ook het hekwerk gecontroleerd op gebreken. En uiteraard wordt er samen koffie gedronken, waarbij de laatste nieuwtjes uit het dorp worden uitgewisseld. En daar heeft u verslaggever ook weer baat bij. Hulde aan deze mannen.

Werk aan de winkel voor André Prent (links) en Roelof Hulzebos Foto: Benny Spin/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
DE WIJK - De donkere dagen zijn weer aangebroken, en de cijfers laten zien dat het aantal woninginbraken dan weer stijgt ten opzichte van de zomermaanden. De wintermaanden bieden inbrekers nu eenmaal meer gelegenheid om ongezien toe te slaan. Ook in De Wijk werd de afgelopen dagen ingebroken. Vorige week was een woning aan de Nic. Oostingweg het doelwit. Dieven haalden het hele huis overhoop en gingen er met sieraden vandoor. Afgelopen weekend werd uit een bedrijfsbus aan de Willem Koopsweg gereedschappen buit gemaakt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
RUINERWOLD - Door de omstandigheden waar wij ons op dit moment in bevinden, kunnen wij ook in Ruinerwold geen bijeenkomsten organiseren.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu maken boekwerkje over coronatijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!