'

Nov 4
ZUIDWOLDE - Morgen komt de gemeenteraad van De Wolden bijeen voor de geplande begrotingsvergadering om 13:00 uur. De raadszaal is voorlopig niet toegankelijk voor publiek wegens de aangescherpte coronamaatregelen, de pers kan net als het publiek de vergadering live volgen via de livestream op www.dewolden.nl/gemeenteraad en DNO media zendt de beelden live uit via hun eigen kanalen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
REGIO - Gedeputeerde Staten verlenen subsidie aan drie collectieve energie-initiatieven. De subsidies worden verleend aan de energiecoöperaties in Meppel, Assen en Ruinen voor het oprichten en realiseren van een postcoderoosproject.

Koetsier zonnepanelen1

Ga door met lezen van "Subsidie voor energiecoöperaties en andere collectieve energie-initiatieven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
REGIO - De Odd Fellows wonend in De Wijk zijn erg verheugd over de samenwerking met de plaatselijke ondernemer. De dames die vanuit de commissie maatschappelijke activiteiten een plan opperden voor de Odd Fellows in Hoogeveen wisten niet wat hen overkwam.

Ga door met lezen van "Verkoop mondkapjes voor voedselbank een succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
DE WIJK - Het was dinsdagavond een komen en gaan van mensen bij sporthal de Slenken in De Wijk die een griepvaccinatie kwamen halen. Vanwege het Covid-19 virus heeft Gemeente de Wolden de sporthal in de Wijk beschikbaar gesteld om de huisartsen van Bremen en van Iersel de gelegenheid te geven met een veilige afstand de vaccinaties te kunnen geven.

Foto: Benny Spin/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Grote opkomst bij griepvaccinatie in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 4
REGIO - De omzet van de detailhandel was in het derde kwartaal van 2020 9,2 procent hoger dan een jaar eerder. Dat is de sterkste toename sinds het begin van de publicatie van koopdag gecorrigeerde cijfers in 2005. Het volume nam met 7,3 procent toe. De internetverkopen stegen met bijna 40 procent vergeleken met een jaar eerder, minder sterk dan in het tweede kwartaal (55 procent). De ondernemers in de detailhandel zijn optimistisch over de ontwikkeling van de omzet in het vierde kwartaal. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe kwartaalcijfers over de detailhandel.

Ga door met lezen van "Detailhandel zet 9,2 procent meer om in derde kwartaal"

Geplaatst door B S

Tweet This!