'

Nov 6
DE WIJK - Patrick Paalman van PP Mangerie was vanmorgen al vroeg uit de veren om de kip in de marinade te zetten. Want vandaag en morgen staat er Indiaase Tandoori op het (meeneem) menu. Tevoren bestellen en af te halen bij het Wijnhalla van Brander Wines aan de prof. Blinkweg in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Indiase Tandoori op het meeneem menu"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
DE WOLDEN - Op de Lichtjesavond, rond Allerzielen, herdenken wij onze dierbaren die door geweld om het leven zijn gekomen. Omdat we vanwege de corona maatregelen geen fysieke bijeenkomsten organiseren, kunnen we u dit keer niet verwelkomen bij de Muur tegen Geweld in gemeente De Wolden.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Digitale herdenking bij de Muur tegen Geweld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
STAPHORST - Welzijnswerkers van Stichting Welzijn en jongerenwerkers van Saam gaan vanaf maandag 9 november samen als duo’s de wijken van Staphorst, Rouveen en IJhorst in om in contact te komen met haar. Rondom de gedachte ‘wij zijn er voor jou’ komen zij gezellig een praatje maken aan de deur, op de stoep, op straat. Zichtbaar en herkenbaar zijn voor alle inwoners, jong en oud, werkend vanuit het principe: “iedereen kan meedoen in de samenleving”. Zie ook www.sws-staphorst.nl.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
DE WIJK - Sinterklaas 2001. Zonder dat we het van elkaar weten, kopen mijn man en ik allebei een stenen teckel voor elkaar. In oktober van datzelfde jaar is teckel Puck in ons leven gekomen en oh, wat was Jan gek met haar! Wat hebben we gelachen toen we beiden Puck als stenen teckel van elkaar kregen. Een half jaar later stierf Jan plotseling aan een hartaanval. Ik plaatste zijn Puck op het graf en die van mij in onze tuin. Onze echte Puck heeft me jaren vergezeld tijdens wandelingen in de regio.

Ga door met lezen van "Jan is zijn lieve teckel kwijt! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
RUINERWOLD - 'Lieve bezoekers van het altijd zo gezellige en sfeervolle Kerstrondje Ruinerwold, zoals jullie wellicht al verwacht hadden gaat dit jaar het Kerstrondje niet door. Gezien de huidige maatregelen zou dit niet verantwoord kunnen' Zo maakt de organisatie bekend op social media.

Ga door met lezen van "Kerstrondje Ruinerwold gaat niet door "

Geplaatst door B S

Tweet This!