'

Nov 7
DRENTHE - Muzikant en schrijver Daniël Lohues is de winnaar van de Culturele Prijs van Drenthe 2020. Lohues heeft met zijn oeuvre een belangrijke bijdrage geleverd aan de cultuur van Drenthe. Hij is een ambassadeur voor de provincie, laat zijn Drentse wortels en trots op Drenthe doorklinken in zijn liedjes en columns.

Ga door met lezen van "Daniël Lohues winnaar Culturele Prijs van Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
DE WOLDEN - Het zijn bijzondere tijden. Gaat er nu wel of niet Sint Maarten gelopen worden? Voor sommigen een lastige keuze! Omdat wij graag denken vanuit mogelijkheden bij Wolderwijs hebben we Sint Maarten 2020 in een nieuw jasje gestoken! Helemaal Coronaproof! Zie poster.Ga door met lezen van "Sint Maarten 2020 vieren doe je zo!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
ALTEVEER - Vrijdag 6 november was er een feestje gaande in Alteveer (DR). Alle 13 aanwezigen hebben een proces verbaal gekregen in verband met het overtreden van de corona maatregelen, waarna het feest ook is beëindigd.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
STAPHORST - Vanwege de aangescherpte maatregelen zullen er van 4 t/m 18 november geen ontmoetingsactiviteiten van SWS zijn in het Dienstencentrum en de Buurtstee. Deze zijn geannuleerd tot nader order, in ieder geval tot 18 november.

Ga door met lezen van "SWS twee weken geen activiteiten"

Geplaatst door B S

Tweet This!