'

Nov 14
DE WIJK - Het bijzondere seizoen 2020 voor zwembad De Slenken prima verlopen. Door corona werd het een ander seizoen dan gepland maar gelukkig kon er veel doorgaan met de benodigde aanpassingen. Het bad ging niet begin mei open, zoals gewoonlijk, maar op 13 mei, meteen nadat de coronamaatregelen versoepeld werden. Voorzitter Jan Faber: ‘We hebben ervoor gekozen om bezoekers niet te laten reserveren. Dat bleek een goede keuze. Het leverde ons niet alleen ons vaste publiek op, ook veel dagjesmensen en mensen uit de omgeving kwamen bij ons zwemmen.’ Het aantal verkochte abonnementen was ongeveer gelijk aan vorig jaar.

Voorzitter Jan Faber kijkt terug op een bijzonder seizoen. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bestuur zwembad De Slenken kijkt terug op succesvol seizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
OOSTEINDE - Sinterklaas is in het land! Hoofdpiet heeft ons laten weten dat de Sint jullie kinderen dit jaar extra wil verwennen. Geheel in stijl van de landelijke intocht nodigt hij jullie op 5 december uit voor de kleurrijke Sint Drive-in! Van 11:00 uur tot 12:00 uur zijn Sint en Piet aanwezig op het schoolplein om alle kinderen van leden van de BVO en alle kinderen van OBS De Wezeboom te begroeten.

Ga door met lezen van "Buurtvereniging Oosteinde organiseert Sint Drive-in"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
STAPHORST - Als jij € 500,00 mocht weggeven aan een stichting, vereniging of organisatie? Welke zou dat dan zijn? De SWS Vrijwilligerscentrale doet een oproep aan de inwoners van de gemeente Staphorst om als persoon een bepaalde stichting, vereniging of organisatie uit eigen gemeente aan te dragen, te nomineren voor de Vrijwilligerspluim 2020.

Ga door met lezen van "€ 500,00 weg te geven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
Met enige regelmaat publiceert Weblog de Wolden hier herinneringen en gebeurtenissen uit het verleden die tot de verbeelding blijven spreken. Opmerkelijke, grappige, ontroerende en bijzondere foto’s en verhalen die in de vergetelheid zijn geraakt, maar het verdienen om nog eens weer onder de aandacht te worden gebracht. Onder de titel: Uit de doos. Dit keer de Steenmarters terroriseren Zwembad de Slenken in De Wijk, gepubliceerd op 11 januari 2011.

DE WIJK – Steenmarters zijn de afgelopen tijd weer flink actief geweest in zwembad de Slenken in De Wijk. De schuwe en beschermde roofdieren zijn vooral ’s nachts actief en bewegen zich voort tussen het systeemplafond en het dak van het zwembad. Badmeester Fons Mos constateerde aan de hand van uitwerpselen en urineresten dat het weer mis was.

Fons Mos wijst de plaats delict aan. Archief:BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Uit de oude doos: Ongenode gasten blijven actief in Zwembad de Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!