'

Nov 18
DE WIJK - De kipactie is voor Roreko een belangrijke actie. De inwoners van de Wijk en IJhorst zijn met het kopen van de kipproducten een trouwe en belangrijke sponsor voor de vereniging. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugdkorfballers van Roreko.

Ga door met lezen van "Roreko kipactie gaat dit jaar niet door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
RUINEN - Op maandag 16 november 2020 troffen wij een in werking zijnde hennepkwekerij aan in Ruinen, hierbij zijn twee verdachten aangehouden. Er stonden 510 planten in deze hennepkwekerij. De stroom ten behoeve van deze kwekerij werd illegaal afgenomen.

Foto's Politie De Wolden

Ga door met lezen van "Derde verdachte Hennepkwekerij Ruinen aangehouden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
REGIO - Een hartverwarmende actie van Stichting Gaandeweg en RCN Vakantieparken. 100 gezinnen waarvan een kind kanker heeft, krijgen een compleet verzorgd weekendje weg op één van de RCN Vakantieparken, waaronder RCN Vakantiepark de Noordster in Dwingeloo.

Ga door met lezen van "Verwenweekendjes voor gezinnen met een ernstig ziek kind"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

DE WOLDEN - Beste Woldenaren, We houden ons aan de maatregelen en we kunnen zien dat dit zijn vruchten afwerpt. Het aantal besmettingen daalt! We zijn op de juiste weg en moeten nu allemaal volhouden.


Ga door met lezen van "Column burgemeester Roger de Groot"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
DE WIJK - De bakkers van Coop Dunnink zijn de in de prijzen gevallen. De speculaasjes en speculaasstaaf van Bakkerij Dunnink zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met Goud. ‘Een fantastisch resultaat en waardering voor onze bakkers’ zo laat ondernemer Niek Slomp weten. Hiermee voldoen de producten aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Bakkerij Dunnink mag de titel de komende 6 maanden voeren voor deze producten.

De bakkers Bart (L) en Hans met de bekroonde producten. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Speculaas van Bakkerij Coop Dunnink met goud bekroond"

Geplaatst door B S

Tweet This!