'

Nov 19
DE WOLDEN - Wethouder Jan van ’t Zand (Gemeentebelangen) heeft aangekondigd dat hij zijn functie per 1 januari 2021 neerlegt. Hierna zal hij van een welverdiend pensioen gaan genieten. Jan van ’t Zand kent een lange politieke carrière in De Wolden. In 1982 werd Jan van ’t Zand raadslid (PvdA) in Zuidwolde.

Op de foto: Rechts: Jan van 't Zand met zijn tweelingbroer Kees.

Ga door met lezen van "Wethouder Jan van ’t Zand met verdiend pensioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
ZUIDWOLDE - Amateurfotograaf Jaap Slot uit Zuidwolde exposeert van eind oktober tot eind december in ontmoetingscentrum De Boerhoorn. Zijn werk heeft vaak een thema. In deze expositie staan deuren, vastgelegd in zowel binnen- als buitenland, centraal. De foto’s zijn tijdens de openingstijden van De Boerhoorn, werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, in alle openbare ruimtes te bekijken.

Ga door met lezen van "Jaap Slot exposeert met foto’s in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
REGIO - In oktober waren 406 duizend mensen werkloos, dat is 4,3 procent van de beroepsbevolking. In de afgelopen drie maanden daalde het aantal werklozen met gemiddeld 4 duizend per maand.

Ga door met lezen van "Werkloosheid licht gedaald"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
RUINERWOLD - De jaarlijkse worstenactie van muziekvereniging Sempre Sereno uit Ruinerwold kan dit jaar wegens de getroffen Corona-maatregelen helaas niet doorgaan. U ziet onze leden dit jaar dus niet aan de deur verschijnen, maar we hopen u volgend jaar in november weer te treffen, zodat u onze vereniging kunt steunen door te genieten van de half-droge worsten van slagerij Coop-Koetsier.

Geen worst (van Jan Rechts) dit jaar voor de Spekbraanders


Ga door met lezen van "Worstenactie Sempre Sereno afgelast "

Geplaatst door B S

Tweet This!