'

Nov 20
zet inbreker in het licht

REGIO - De donkere dagen zijn weer aangebroken, en de cijfers laten zien dat het aantal woninginbraken dan weer stijgt ten opzichte van de zomermaanden. De wintermaanden bieden inbrekers nu eenmaal meer gelegenheid om ongezien toe te slaan.Ga door met lezen van "Grotere kans op inbraken als dagen korter worden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
HOOGEVEEN - De realisatie van een waterstofwijk in het gebied Nijstad-Oost in de gemeente Hoogeveen is weer een stap dichterbij. Gedeputeerde Staten stellen aan Provinciale Staten voor om een subsidie van € 647.688,-- toe te kennen aan de gemeente Hoogeveen voor de toepassing van waterstof in de nieuwe wijk.

Ga door met lezen van "Waterstofwijk Nijstad-Oost stap dichterbij met subsidie van provincie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
DE WIJK - Zondag 29 november om 11.00 uur organiseert Sint in de Wijk een gezellige online Sinterbingo. Hoe leuk is dat? Kom gezellig meedoen en win mooie prijzen. We spelen 2 x 3 rondes. Als je jouw adresgegevens doorgeeft via info@sintindewijk.nl dan wordt er een pakketje bij je thuis bezorgd. Hou de FB pagina in de gaten. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden, let op één deelname per gezin.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 20
RUINERWOLD - In de Munnukeweer bij de kerk van Blijdenstein zijn 24 adventspaneeltjes gemaakt onder leiding van Zwaantje ten Have. Vanaf 1 december zijn ze verlicht en wel te aanschouwen achter de ramen in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Adventsproject in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!