'

Nov 24
RUINERWOLD - Nu de avonden weer langer worden is het weer tijd om Ruinerwold “in het licht” te zetten. Een activiteit voor en door het dorp.
Ga door met lezen van "“Verlicht Ruinerwold” wie doet er mee?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 24
DE WOLDEN - Ondernemers in De Wolden krijgen gratis toegang tot de nieuwe app van het Ondernemersplatform. Doel van deze app is om de leden van de verschillende ondernemersverenigingen in De Wolden kennis te laten maken met elkaar om zo het netwerk te vergroten, kennis te vergaren en zaken te doen.


Ga door met lezen van "Ondernemersplatform lanceert een nieuwe app voor ondernemers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 24
DRENTHE - In 2020 is een recordaantal bomen en struiken geplant in Drenthe. Nooit eerder leverde Landschapsbeheer Drenthe zoveel plantgoed aan bewonersgroepen en erfeigenaren.Ga door met lezen van "Recordaantal bomen en struiken geplant in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 24
Beelden van Drentse winters vol sneeuw en ijs

DRENTHE - De tijd van lange en koude winters vol sneeuw en ijspret lijken lang geleden. Daarom blikt het Drents Archief, in navolging van de succesvolle zomerfilms, met een speciale filmcompilatie in december en begin januari terug op de winters van vroeger. Hoe beleefde Drenthe de koude maanden van de jaren '60, '70 en '80?

schaatsen 1foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Themafilm ‘Winter in Drenthe’ op social media"

Geplaatst door B S

Tweet This!