'

Nov 30
Winterbanden bestaan deels uit in rubber gegoten hightech, voor het andere deel bestaan ze uit marketing. En dat laatste leidt bij vrieskou zeker niet tot een kortere remweg. ‘Winterbanden zijn niet echt noodzakelijk in Nederland’. Door: Theo Stielstra

Fabrikanten van winterbanden moeten jaloers zijn op Davitamon, de fabrikant van vitaminepilletjes. Dankzij jarenlange reclame is er bij een groot deel van de bevolking ingehamerd om Davitamon in te nemen zodra de R in de maand zit. Bandenmakers zouden dat ook graag willen voor hun product. Winterbanden, stellen ze, vergroten de veiligheid onder winterse omstandigheden. Maar: wat zijn winterse omstandigheden? Kou? Regen? IJzel? Veel consumenten in Nederland twijfelen. Weliswaar neemt jaarlijks het aantal auto’s met winterbanden toe, maar de meerderheid van de automobilisten is het de investering kennelijk niet waard.Ga door met lezen van "Winterbanden - Zin of onzin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 30
REGIO - Eind september 2020 waren er 423 duizend personen tot de AOW-gerechtigde leeftijd met een algemene bijstandsuitkering.

Ga door met lezen van "Meer bijstandsontvangers in alle leeftijdsgroepen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 30
DE WOLDEN - Een duurzaam leven ziet er voor iedereen anders uit. De een doet het voor de (klein)kinderen, de ander voor de portemonnee. Maar hoe begin je? Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Ga door met lezen van "De Wolden, samen op weg naar een duurzame toekomst"

Geplaatst door B S

Tweet This!