'

Dec 2
DE WIJK - Op zoek naar een leuk Sinterklaas of Kerstcadeau?? Vrijdag 4 december van 16.30 tot 18.00 uur en zaterdag 5 december van 11.30 tot 13.00 uur exclusieve voorverkoop van de Jubel-eulie WD 40 (in unieke oliefles) aan de leden bij café De Wiekslag. Prijs 10 euro per stuk. (incasso, gepast geld of tikkie ) Maximaal 2 stuks per lid.

De jubileum-eulie zit verpakt in een mooie flacon.

Ga door met lezen van "Exclusieve voorverkoop jubel-euli Antrappers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DE WIJK - De zachte ondergrond op het evenemententerrein in De Wijk is afgegraven, en het gele zand is deze week gestort. Tot dusverre lijkt alles op rolletjes te lopen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
RUINERWOLD - Om Ruinerwold wat te verlichten op weg naar het feest van het Licht, zijn er vierentwintig paneeltjes van 30 x 30 cm. geschilderd in de Munnekeweer onder leiding van Zwaantje ten Have. De onderwerpen hebben met de adventstijd, de winter en kerst te maken. Vanaf 1 december komt er elke dag ergens in het dorp voor een raam een verlicht paneel bij, van nummer 1 t/m nummer 24.


Ga door met lezen van "Adventskalender in het dorp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
MEPPEL – In de leskeuken van Drenthe College Meppel werd maandag 30 november tussen zes studenten gestreden om een NK-ticket van Skills Heroes; de vakwedstrijden voor mbo. Safeya Atta, derdejaarsstudent Zelfstandig Werkend Kok van Drenthe College Emmen, ging er met de winst vandoor. De 21-jarige student gaat in maart 2021 bij ROC Midden Nederland de strijd aan met de 25 beste koks in spé.

Ga door met lezen van "Safeya Atta Drenthe College gaat naar NK Skills Heroes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DE WOLDEN - Vreugdevuren en vuurtonnen in de publieke ruimte zijn dit jaar niet toegestaan. Dat heeft alles te maken met corona.

Carbidschieten Ruinerwold (5)AVreugdevuren en vuurtonnen zijn dit jaar niet toegestaan. Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Dit jaar geen vuurtonnen en containers voor vreugdevuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
RUINEN - Burgemeester Roger de Groot sluit met ingang van woensdag 2 december een koopwoning in Ruinen op grond van de Opiumwet.

Ga door met lezen van "Hennepkwekerij in Ruinen gevonden"

Geplaatst door B S

Tweet This!