'

Dec 4
KOEKANGE - Klaas Mijnheer en Lambertus Nijenmanting zijn ook volgend seizoen actief als trainer van de eerste en tweede selectie. Beiden zijn bezig aan hun tweede seizoen in Koekange.Ga door met lezen van "Nijenmanting en Mijnheer langer bij Vitesse’63"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
KOEKANGE - Het college van B & W De Wolden heeft besloten het mogelijke transformatietraject van bungalowpark Koekangerveldweg te faciliteren.

Ga door met lezen van "Permanente bewoning park Koekangerveldweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
DE WIJK - En dan is het alweer bijna december, de feestmaand bij uitstek. Het wordt dit jaar misschien allemaal een beetje anders, maar we maken het nog steeds gezellig. In het Sinterklaas weekend (5 en 6 december) hebben we een heus pannenkoeken festijn.


Ga door met lezen van "Pannenkoekenfestijn tijdens Sinterklaas weekend bij café de Wiekslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
ECHTEN - Dit jaar willen de leerlingen van basisschool 't Echtenest graag voor het goede doel oliebollen en kniepertjes verkopen. Ze willen graag geld inzamelen voor het Roekpad/Belevenisbos in Echten.

Ga door met lezen van "Oliebollen en knieperties voor het goede doel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
Vernieuwing en versterking aanbod Toerisme & Recreatie belangrijk voor Drenthe

DRENTHE - Onze provincie is een zeer gewilde bestemming. Tijdens de coronacrisis wisten bezoekers uit het hele land Drenthe te vinden en ook voor inwoners is het in eigen omgeving goed toeven met volop mogelijkheden voor fietsen en wandelen.

Fiets4daagse (1)A

Ga door met lezen van "Provincie zet in op fietsen en toeristische bestemming Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!