'

Dec 5
ECHTEN - Bij Restaurant Boschzicht aan de Zuidwoldigerweg in Echten start de verkoop van echte kerstbomen op zondag 6 december t/m 24 december vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur. (ook op zaterdag en zondag) Vanaf het vernieuwde ruime terras worden hier echte Nordmann kerstbomen aangeboden.

De actie is in te zien op https://www.tuindingen.nl/verkoop-kerstbomen-gemeente-hoogeveen-de-wolden

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
zet inbreker in het licht

REGIO - De donkere dagen zijn weer aangebroken, en de cijfers laten zien dat het aantal woninginbraken dan weer stijgt ten opzichte van de zomermaanden. De wintermaanden bieden inbrekers nu eenmaal meer gelegenheid om ongezien toe te slaan.Ga door met lezen van "Grotere kans op inbraken als dagen korter worden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DRENTHE - De Drentse Anjer Prijs 2020 van het Cultuurfonds Drenthe wordt op vrijdag 11 december uitgereikt. Nadat de prijsuitreiking twee keer moest worden afgelast, vanwege het coronavirus, heeft het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe besloten om de uitreiking in kleine kring alsnog plaats te laten vinden. De commissaris van de Koning mevrouw J. Klijnsma, tevens voorzitter van het Cultuurfonds Drenthe, reikt aan de winnaar een cheque van € 5.000 uit.

Ga door met lezen van "Wie wint de Drentse Anjer Prijs 2020 van het Cultuurfonds Drenthe?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DE WIJK - Na drie seizoenen komt er een einde aan een mooie samenwerking tussen voetbalvereniging Wacker uit de Wijk en trainer van het eerste elftal Theo van ’t Zand. Theo maakt zijn laatste seizoen (als dat door gaat) gewoon af in de Wijk.

Ga door met lezen van "V.V. Wacker en Theo van ’t Zand na drie seizoenen uit elkaar "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DE WIJK - De Antrappers hebben vrijdagavond het jubileum drankje officieel gepresenteerd bij café de Wiekslag. Buurvrouw Miriam van Dijk-Drogt was de eerste koper van Jubel-eulie WD 40. Deze zit verpakt in een unieke oliefles. Ook vandaag kunnen leden deze kopen in de exclusieve voorverkoop van 11.30 tot 13.00 uur. Wat overblijft wordt bij Coop Dunnink verkocht.

Foto's BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Antrappers presenteren jubileum drankje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DE WOLDEN - Het college van B & W de Wolden vraagt de gemeenteraad om te beslissen over een reeks belastingverordeningen voor 2021. Het gaat om de nieuwe tarieven voor onder meer de onroerendezaakbelasting, afvalstoffenheffing, rioolheffingen, graf- en begraafrechten en leges. Over de hoogte van nieuwe tarieven heeft de raad al besloten tijdens de behandeling van de begroting. Nu moet er nog een formeel besluit over de verschillende verordeningen worden genomen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
ECHTEN - Het college wil meewerken aan de plannen van café Boszicht in Echten om uit te breiden. Het college vraagt de gemeenteraad hiermee in te stemmen en daarvoor het bestemmingsplan aan te passen. Het plan wordt zes weken ter inzage gelegd.

Geplaatst door B S

Tweet This!