'

Dec 6
Provincie Drenthe stelt € 675.000,- beschikbaar voor groei en innovatie

DRENTHE - De provincie Drenthe vindt het belangrijk om juist in deze tijd ondersteuning te bieden aan het Drentse bedrijfsleven. Om die reden is voor de ‘Uitvoeringsregeling Vouchers IkBenDrentsOndernemer 3.0’ een bedrag van € 675.000,- beschikbaar gesteld.

Ga door met lezen van "Vanwege succes opnieuw vouchers voor ondernemers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DE WIJK - VTV de Slenken start dit jaar vroeg met de verkoop van kerstbomen, gezien de vraag dit jaar groot is. Vooral in deze tijd van corona wil iedereen het vroeg gezellig maken in huis. Vaak blijft het niet bij een boom maar willen mensen ook een boom voor in de tuin. VTV de Slenken heeft diverse soorten en maten aan bomen staan, verkrijgbaar met of zonder kluit. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De bomen kosten tussen de 10 en 15 euro per stuk.
Ga door met lezen van "VTV de Slenken start verkoop kerstbomen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DE WOLDEN - Vanaf januari 2021 gaat de afvalstoffenheffing die u betaalt aan de gemeente er anders uitzien. De gemeente gaat over op een diftar-systeem. Diftar staat voor gedifferentieerde (verschillende) tarieven. Dit betekent dat de heffing bestaat uit een vast deel (vastrecht) dat een stuk lager is dan in 2020 en een variabel deel waarop u zelf invloed heeft.

Ga door met lezen van "Diftar; waar kan ik luiers en incontinentiemateriaal kwijt?"

Geplaatst door B S

Tweet This!