'

Dec 16
DE WIJK - Het mooist verlichte Kersthuis van De Wijk staat aan de Tillemaweg 23. Mike Cremers en zijn partner Manon Sterenborg hebben er een gezellig en sfeervol geheel van gemaakt zo luidde het juryrapport. En wonnen daarmee de eerste prijs.


De winnaars bij het 'mooiste Kersthuis van De Wijk' Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Veel inwoners doen mee met ‘Mooiste kersthuis van De Wijk’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
DE WIJK - Een grote verrassing voor Albert uit De Wijk. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 25.000 euro gewonnen. Jan Versteegh, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht hem het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Albert uit De Wijk wint 25.000 euro bij VriendenLoterij Bingo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
DE WIJK - Na jarenlang geen onderhoud aan het Dunninger bos te hebben gepleegd is het de hoogste tijd het houtbestand op te schonen om het goede hout meer kans te geven en de 'rommel' zoveel mogelijk te verwijderen. Het passende loofhout (eiken) zal zoveel mogelijk worden gespaard om deze meer ruimte te geven om vrij uit te groeien.

Ruwe berk

Ga door met lezen van "Dunningen wordt uitgedund"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 16
DE WOLDEN - Vanwege de afgekondigde lockdown door premier Rutte heeft de gemeenteraad van De Wolden besloten om aankomende 17 december digitaal te gaan vergaderen.

Ga door met lezen van "Stemming over nieuwe wethouder via drive-in stembureau"

Geplaatst door B S

Tweet This!