'

Dec 18
VEENINGEN - De koeien zijn weer op stal na een mooi seizoen in het Reestdal te hebben gegraasd. Nu liggen ze lekker in het stro in de potstal. Voor deze maand december hebben we twee verkoopdagen van ons biologische vlees: op 12 en 19 december.

Ga door met lezen van "Verkoop Biovlees op de Pieperij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
KOEKANGE - Vanwege de lockdown van 15 december t/m 19 januari 2021 heeft de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Koekange besloten, de komende kerkdiensten niet door te laten gaan. Omdat de hele samenleving de komende maand te maken heeft met beperkingen, willen we als kerk hierin solidair zijn. Wij wensen u evengoed prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden in 2040...Hoe zien dorpen, wegen, natuurgebieden van gemeente De Wolden er in de toekomst uit? Staan er nog koeien in de wei of staan daar inmiddels huizen of zonnepanelen? Zijn we in onze gemeente nog steeds zo gezond en kun je in onze dorpen nog gezellig winkelen?

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Denk mee over de toekomst van de gemeente"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WIJK - Zaterdag 19 december worden in De Wijk de oud papiercontainers weer geleegd. De containers dienen op verzoek van de ouderraad van IKC de Horst om 09.00 uur aan de weg te staan. Mocht de container te vol zijn, wat natuurlijk best mogelijk is na een dergelijke lange periode. Dan kan het er goed verpakt naast worden gezet. Indien de container langer blijft staan dan gebruikelijk dan kunt u bellen tussen 12.30 en 13.00 uur met het mobiele nummer 06-25582831.Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WOLDEN - Afgelopen maandag kondigde premier Mark Rutte de harde lockdown aan. Hieronder valt ook de sluiting van alle niet-essentiële winkels. Alleen de winkels die zich richten op de eerste levensbehoeften mogen de deuren open houden.

Archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Welke winkels zijn nog open in De Wolden tijdens de lockdown?"

Geplaatst door B S

Tweet This!