'

Dec 23
Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

DE WOLDEN - Beste Woldenaren, We zitten alweer in de laatste weken van het jaar. En automatisch laat je dan in gedachten het jaar de revue passeren. De wereld ziet er nu een stukje anders uit dan een jaar geleden.


Ga door met lezen van "Column burgemeester Roger de Groot 23 december 2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
DE WIJK - Het bestuur van de Vrouwen van Nu afd. De Wijk heeft donderdagmorgen alle leden verrast met een smakelijke kerstverrassing. Maar liefst 101 plaatcakes gebakken door de bakkers van Coop Dunnink werden er bezorgd in De Wijk en Koekange.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu bezorgen smakelijke kerstverrassing bij de leden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
RUINERWOLD - Hoofdtrainer Johnny Wassenaar en assistent-trainers Rene van Oost en Martijn Hut (keepers) staan ook volgend seizoen voor de spelersgroep van de eerste selectie in Ruinerwold.

Foto: LinkedIn

Ga door met lezen van "Ruinerwold verlengt met Wassenaar, Van Oost en Hut"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden heeft voor 2021 prestatieafspraken gemaakt met de woningcorporatie en de huurdersorganisatie.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Prestatieafspraken met woningcorporatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
FORT - De gemeente verkoopt stroken restgrond achter vier kavels van de woningbouwlocatie Fort. In 2010 zijn de kavels kleiner gemaakt, omdat belangstellenden toen de kavels te groot en dus te duur vonden. De grond werd gemeentelijk groen. Inmiddels is er wel belangstelling voor. De verkoop brengt 23.000 euro op.

Geplaatst door B S

Tweet This!