'

Dec 24
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden wil de gemeentelijke aandelen in Glasvezel De Wolden BV verkopen aan Rendo Fiber BV. Glasvezel De Wolden is van oorsprong een bewonersinitiatief en heeft nog een projectorganisatie. Er is nu een volgende stap nodig naar een slagvaardige beheersorganisatie. Die stap kan het beste worden gemaakt door Glasvezel De Wolden te verkopen aan Rendo Fiber.

glasvezel1

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 24
DE WOLDEN - Het college wil een gemeentegarantie afgeven voor leningen die energiemaatschappij Rendo wil afsluiten voor investeringen in de energietransitie. Wel krijgt de raad de gelegenheid wensen en bedenkingen aan het college mee te geven. De Wolden bezit 10 procent van de aandelen in Rendo.ook niet doen.

Ga door met lezen van "Gemeentegarantie voor leningen Rendo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 24
ALTEVEER/KERKENVELD - Als gevolg van bezuinigingen die de bibliotheken in De Wolden zijn opgelegd, sluit het servicepunt Alteveer/Kerkenveld per 1 januari 2021 de deuren.

Ga door met lezen van "De bibliotheek sluit per 1 januari het Servicepunt Alteveer/Kerkenveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 24
REGIO - De Top 2000 van dit jaar is onthuld! Je hoort de lijst van 25 t/m 31 december op NPO Radio 2. Ook de op één na hoogste binnenkomer in de ‘lijst der lijsten’ komt dit jaar van eigen bodem: Door De Wind van Miss Montreal, op 29. Blinding Lights van The Weeknd is op 98 de hoogste niet-Nederlandse nieuweling.

Ga door met lezen van "Top 2000 van start op NPO Radio 2"

Geplaatst door B S

Tweet This!