'

Dec 25
DE WOLDEN - Het college van B & W De Wolden heeft het uitvoeringsprogramma milieutaken 2021 De Wolden vastgesteld. Het programma milieutaken bevat een overzicht van de milieutaken die in 2021 door de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe (RUD) uitgevoerd worden voor de gemeente. Het gaat om vergunningverlening milieu, milieutoezicht en milieuhandhaving en milieuadvies.Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 25
DE WOLDEN - Buurteam De Wolden, een samenwerking tussen Welzijn De Wolden, Actium, Cosis, GGZ-Drenthe, Politie en Gemeente (zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin) en belangenorganisaties is ruim twee jaar geleden opgezet met als doel gezamenlijk te werken aan de ontwikkeling van ‘vroegsignalering’.


Ga door met lezen van "Buurtteam De Wolden tekent intentieovereenkomst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 25
Een abonnement, soms zit je er jaren aan vast. Of kom je er maar moeizaam weer vanaf. Vandaar deze voorbeeldbrief ‘opzegging abonnement’. Deze kregen we als tip aanbevolen door een bezoeker van het Weblog.

Geachte Heer/Mevrouw,
Hierbij wil ik U laten weten dat ik mijn abonnement op uw "Belastingdienst'' wil opzeggen. Na een jarenlang lidmaatschap is mij gebleken dat de voordelen duidelijk niet opwegen tegen de nadelen. De kosten van het lidmaatschap zijn doorgaans erg onvoorspelbaar en eerlijk gezegd heb ik het meestal ook te druk om de door u toegestuurde lectuur, die veelal niet echt duidelijk is en bijzonder veel tijd en energie van de abonnee vergt te lezen.

Ga door met lezen van "Abonnement belastingdienst opzeggen, gebruik de voorbeeldbrief!!"

Geplaatst door B S

Tweet This!