'

Dec 26
DE WOLDEN - Vanaf januari 2021 gaat de afvalstoffenheffing die u betaalt aan de gemeente er anders uitzien. De gemeente gaat over op een diftar-systeem. Diftar staat voor gedifferentieerde (verschillende) tarieven. Dit betekent dat de heffing bestaat uit een vast deel (vastrecht) dat een stuk lager is dan in 2020 en een variabel deel waarop u zelf invloed heeft.


Ga door met lezen van "Diftar; vastgestelde tarieven afvalstoffenheffing 2021"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
RUINEN - Op 1e kerstdag heeft tussen 15.15 - 22.40 uur een woninginbraak aan de straat Voor de Blanken plaats gevonden. Men is binnen gekomen door het open breken van de achterdeur. De gehele woning is doorzocht en overhoop gehaald. Er zijn goederen weggenomen. Wij zijn op zoek naar getuigen. Mocht u meer weten over de inbraak, dan horen we dit graag via 0900-8844 of stuur ons een bericht via deze pagina. (reg. nr. 2020356427) ^JB

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
REGIO - Is er een periode van vorst op komst? Denk dan aan het beschermen van de watermeter, hoofdkraan en leidingen. Er zit altijd een beetje water in de watermeter. Door kou en tocht kan dat snel bevriezen. Dat betekent: geen water! Wij geven tips om dat te voorkomen.

Ga door met lezen van "Waterleiding winterklaar?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 26
HOOGEVEEN - in een bedrijfspand in Hoogeveen heeft de politie gisteravond 1203 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie had informatie gekregen dat er mogelijk een grote hoeveelheid vuurwerk was afgeleverd en opgeslagen.


Ga door met lezen van "Politie neemt grote hoeveelheid illegaal vuurwerk in beslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!